Rreth nesh

Shoqëria jonë “Epipllo Dekor” me një moshë mbi 13-vjecare, mbart dhe aplikon me sukses një eksperiencë me të gjatë në vëndet evropiane.

 

Të organizuar në një stil bashkëkohore, me stafin tonë, ne ju ofrojmë mënyra krejt të reja konceptuale në arredimin e ambienteve tuaja të deshiruara, në kombinacione moderne e klasike, plot elegancë, fantazi, krijimtari ku secili prej jush do ta ndiejë veten pjesë jetësore, komunikuese e sintonizuese.

MISIONI

Komoditeti, funksionaliteti , cilësia, bukuria, harmonia janë elementet që pasqyrohen në prodhimet tona.

REZULTATET TONA

Është e pamundur që ju të mos keni admiruar punët tona në bare, restorante, hotele, shtëpi  etj. Numri i klienteve, flet vete!

STAFI

Stafi jonë  punonjës , inxhiniero-teknik dhe drejtues ka aftësitë e duhura kualifikative për t’iu përgjigjur kërkesave të klientit.

 


 

Dekorimi nuk eshte thjesht mobilim

POR CILESIA E JETESES DHE BUKURIA QE TE MBUSH SHPIRTIN!

Me te rejat

Ne besojme se produktet tona flasin vete. Me poshte do te gjeni produktet me te fundit.

 

Kanape, 24/04/2019
Mobilim Ambjente Biznesi, 18/04/2019
Mobilim Ambjente Biznesi, 17/04/2019
Karrige Metalike, 17/03/2019
Dhoma Gjumi, 08/03/2019
Mobilim Ambjente Biznesi, 05/03/2019
Karrige, 08/02/2019
Karrige, 07/02/2019

Bashkohuni me ne!

Kujdesemi cdo dite te jemi prezent me rrjetet sociale. Per te gjithe ju qe doni te bashkoheni me ne, mos hezitoni te na kontaktoni! Ju mirepresim!